JÄMFÖR DIN FÖRETAGSFÖRSÄKRING

Jämför din företagsförsäkring – det lönar sig

Du som småföretagare har garanterat annat att tänka på än försäkringar. Som att se till att ditt företag syns, nå ut till nya kunder, fakturera och smida planer för framtiden. Samtidigt är det viktigt att du har en trygg försäkring som verkligen ger dig rätt skydd om någonting skulle hända. Dessutom behöver försäkringen vara anpassad efter just din verksamhet så att du inte betalar för mer än du behöver eller saknar någonting som är viktigt för just din bransch.

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund erbjuds du anpassade företagsförsäkringar som är speciellt utformade för dig som småföretagare. Du får också hjälp med att jämföra försäkringar så att du kan hitta en försäkringslösning som passar just dig. Att jämföra försäkringar kan sänka dina kostnader och ge dig bättre skydd.

Nu kan du sluta försäkringsgrubbla och istället tryggt och lugnt fokusera på det du är bäst på – att driva din verksamhet!

Därför ska du jämföra din företagsförsäkring

Som småföretagare befinner du dig i en unik sits. Ditt företag växer och utvecklas. Därför är det extra viktigt att hålla koll på din företagsförsäkring så att du inte betalar för mycket eller saknar något i din försäkring.

Samtidigt är det fler saker än pris och innehåll som du behöver ha koll på för att du verkligen ska få en försäkring som passar dig. Till exempel:

  • Är försäkringen anpassad efter just din bransch? En konsult har inte samma försäkringsbehov som en elektriker.
  • Hur enkelt är det att sköta det administrativa med försäkringen? Som småföretagare vill du lägga din tid på företaget, inte på pappersarbete.
  • Är försäkringen anpassad efter storleken på ditt företag? En småföretagsförsäkring är lik en vanlig företagsförsäkring men är särskilt anpassad just för mindre bolag. Till exempel så är det vanligt att en småföretagsförsäkring har lägre premie och självrisk som passar dig som småföretagare bättre.
  • Gäller försäkringen bara ditt företag, eller även dig själv? Vad händer till exempel med företaget om du blir sjuk?

Så går det till att jämföra företagsförsäkring hos oss

Det bästa sättet att få snabba och tydliga svar på dina försäkringsfrågor är genom ett personligt möte. När du träffar oss så sätter vi oss ned och går igenom hur dina nuvarande försäkringslösningar ser ut och vad du betalar i dagsläget. Därefter hjälper våra försäkringsexperter dig att jämföra dina försäkringar så att du kan hitta bästa möjliga lösning för just dig. Det ger dig den trygghet du behöver utan att du betalar mer än nödvändigt.

Vet du hur du ska välja rätt företagsförsäkring? Boka en tid med oss så hjälper vi dig att jämföra!

Få en företagsförsäkring som passar just ditt företag

I vår färdigpaketerade försäkringslösning får du ett heltäckande skydd inom alla områden. Anpassat för just ditt företag. Med vår företagsförsäkring kan du känna dig trygg i att du får:

  • En prisvärd och konkurrenskraftig försäkring tack vare vårt långvariga samarbete med Småföretagarnas Riksförbund.
  • En försäkring anpassad för just dina behov och förutsättningar som småföretagare.
  • En företagsförsäkring som växer med ditt företag och som gäller även om din verksamhetsmodell uppdateras.
  • Ett bortaskydd som gäller när företagets tillgångar förvaras på annan plats. Till exempel datorn när du arbetar hemifrån eller är ute på språng. Samt ett arbetsskadeskydd.
  • En trygg lösning med en snabb och engagerad service som gör det enklare för dig.

Är du en nystartad småföretagare som funderar över vilken försäkring som är bäst så här i början? Då erbjuder vi specialanpassade försäkringslösningar just för dig. Det är en unik företagsförsäkring utformad för dig som nyligen startat upp din verksamhet och som omsätter max 2 miljoner. Läs mer om den här!

Boka en tid med oss så hjälper vi dig att välja rätt företagsförsäkring!

Meny